Kategoriat
Yleinen

Musiikkitalon Choirs for Ecocide Law-suurkonsertin liput nyt myynnissä, panelistina myös Stop Ecocide Internationalin Jojo Mehta

Musiikkitalon ainutlaatuisessa konserttisalissa Helsingissä kuullaan Choirs for Ecocide Law:n Let’s Change the Rules! -suurkonsertti 27.4.24 klo 18. Lue lisää konsertista täältä.

Konsertin jälkeen paneelikeskustelussa puhujana mm. Stop Ecocide Internationalin johtaja ja perustaja Jojo Mehta. Ylläolevassa Ma Earthin ”Ecocide is About Safety” -haastattelussa Mehta kuvaa luonnontuhontalain voimaa esimerkiksi seuraavasti:

”Mikä on tärkeää tässä (Ecocide Law) on, että laki ei toimi jo olemassa olevien lakien kentällä, se ei leikkaa niiden läpi, vaan tukee niitä. Pohjimmiltaan luonnontuhontalaki sanoo, että jos ympäristöhaittojen sääntely ja monenkeskiset sopimukset – kuten Pariisin ilmastosopimus ja Kunming Montrealin luonnon monimuotoisuuskehys – toimisivat ja niitä noudatettaisiin, kaikki olisi oikeastaan aika hyvin, mutta usein niitä ei noudateta, eivätkä ole oikeudellisesti sitovia. Tämä perustavanlaatuinen osa kokonaisuutta (Ecocide Law) palvelee sitä, että jos toimijat eivät noudata näitä sopimuksia, he voivat – koputus olkapäälle – riskeerata astuvansa rikoslain määrittämälle alueelle. Voitte kuvitella, kuinka erilaiselta johtavien tasojen hallituksissa silloin tuntuisi, kun niissä päätetään jo olemassaolevien kansainvälisten ympäristösopimusten piirissä olevista asioista.”

Varaa paikkasi ostamalla liput konserttiin täältä!

#ecocidelaw #choirsforecocidelaw #stopecocideinternational #ecocidelawfinland #musiikkitalo #maearth #icc

Jätä kommentti