Ajankohtaista

Julkaisemme alla ajankohtaista materiaalia, haastatteluja, sekä The Mandala Inquiries-podcastin uusia jaksoja, klikkaa otsikkoa:

Haastattelu End Ecocide Sweden, Pella Thiel

Keskustelimme ruotsalaisen Pella Thielin kanssa Ecocide-lakiin liittyvästä prosessista, YK:n biodiversiteettisopimuksesta ja ajankohtaisista muutoksista, mitä esimerkiksi Ranskan presidentti Emmanuel Macronin positiivinen kanta Ecocide-lakiin on tuonut mukanaan. Pella Thiel on biologi ja ekologi, joka on työskennellyt Ecocide-lain hyväksi jo yli vuosikymmenen ajan kansainvälisen liikkeen vetäjien kanssa ja tällä hetkellä End Ecocide Sweden -ryhmän puheenjohtaja:

Jojo Mehta ja Valerie Cabane: keskustelu Ranskan asemasta Ecocide-lakiin liittyen

Valérie Cabanes on aktivisti, oikeudellinen asiantuntija ja Ecocide-lain keskeinen ääni ranskankielisessä maailmassa. Tässä keskustelussa Jojo Mehtan kanssa Cabanes kommentoi presidentti Macronin äskettäisen kannanoton merkittävyyttä Ecocide-lain puolesta. Kuuntele Valerién tarina pitkäaikaisesta kampanjoinnista ja myös kuinka Polly Higgins inspiroi häntä matkan varrella!

Polly Higginsin haastattelu 2019

Ecocide-lakikampanjan perustaja, skotlantilainen asianajaja Polly Higgins (1968-2019) haastattelussa, jossa puhutaan Ecocide-lain perusperiaatteista ja siitä mitä ja keitä laki koskee:


Seuraa blogia:

Tilaa uudet Ecocidelawfinland -blogit sähköpostiisi tästä.